Tänään minä saavutan kaiken minkä päätän

15 heinäkuu, 2016

Tänään on se päivä. Tänään minä saavutan tavoitteeni, askel askeleelta. Tämä on se päivä jolloin minä viimeinkin uskallan kävellä kohti sitä tulevaisuutta, jonka itse haluan, kohti sitä mistä minä olen aina unelmoinut, muuttaakseni tuon unelman todeksi.

Minä pystyn haistamaan hetken, jolloin minä viimein saavutan tavoitteeni ja päämääräni. Minä voin tuntea sen aiheuttaman jännityksen ja innon sydämessäni, minä kykenen näkemään ilon kyyneleiden valuvan poskiani pitkin ja niiden ihmisten ylpeyden, jotka toivovat minun täyttävän unelmani.

Minä aion olla urhea

Pelko ei ole este, minä löydän ja paljastan sen rohkeuden, joka minulla on aina ollut taistella kaikkea sitä vastaan mikä pelottaa minua. Minä tulen seisomaan kasvotusten omien pelkojeni kanssa, oman epäonnistumisen kammoni, muiden mielipiteiden minussa herättämän pelon, minun muutoksen pelkoni.

Minä olen viimein ymmärtänyt, että ei ole olemassakaan sellaista asiaa kuin epäonnistuminen, ainoastaan halu oppia. Että muiden mielipiteet ovat toisinaan noiden toisten pelkoja, eivät minun, ja että muutos voi olla suuri mahdollisuus.

“Urheus ei ole pelon puutetta, vaan sellaisella tavalla etenemistä, että se ei estä sinua työskentelemästä. Että adrenaliini ei hallitse sinua.“
-Walter Riso-
 
Voikukka kädessä

Minä aion oppia

Minusta tulee joku sellainen, joka ei tuijottele menneeseen, vaan elää nykyhetkessä ja suuntaa katseensa kohti tulevaisuutta. Joku sellainen, joka oppii elämän tarjoamat läksyt ja joka ei luovuta. Jos minä olen utelias jonkin asian suhteen, niin minä opiskelen siitä lisää, koska joskus koittaa aika jolloin voin käyttää sitä hyödykseni.

Minä koulutan itseäni aiheista, jotka kiehtovat minua, jotta kehittäisin parhaimpia kykyjäni tehden sitä mistä pidän. Minä en koskaan lakkaa oppimasta, olemasta utelias uusia asioita kohtaan, opiskelemista, lukemista, tutkimista. Nyt minä tiedän, että kaikella minkä opin tulee olemaan sovelluksensa käytännössä, se tulee olemaan ymmärrettävää minun elämässäni, jotakin jota minä käytän ja joka auttaa minua jaksamaan.

Minä aion elää nykyhetkessä

Huolen varjo ei tule pitämään minulle seuraa, koska tästä lähtien minä ajattelen kaikkia niitä hyviä asioita, joita minulla elämässäni on, kaikkia niitä ihmisiä joita minä todella rakastan sekä tulen elämään hetkessä tässä ja nyt, joka ikisen halauksen lämmössä, jokaisen ystävällisen sanan, suudelman jonka kukin ihminen minulle tarjoaa osoittaakseen rakkautensa.

“Ihmisen pitää elää nykyhetkessä, ja ketä kiinnostaa kuka olit viime viikolla, jos tiedät kuka olet tänään?”
-Paul Auster-

Minä asetan tavoitteeni ja taistelen saavuttaakseni ne

Tänään on selvää mitä minä haluan ja miten minä sen tulen saamaan. Minä kirjoitan tavoitteeni selkeästi paperille ja asetan sen niin että näen ne, muistuttamaan itseäni joka päivä polusta kohti unelmiani. Minä tulen taistelemaan vaikeuksia ja kaikkea muuta vastaan, joka asettuu minun ja haluamani välille.

Minä aion vaalia itseäni

Minussa on vikani ja niitä on monia, kuten jokaisessa, mutta joka ikinen päivä minä kamppailen ylittääkseni ja hyväksyäkseni ne. Ja lisäksi minulla on hyveitä, jotka tekevät minusta ainutlaatuisen, jotka tekevät minusta sen kuka olen. Tänään minä opin arvostamaan itseäni, näkemään kaikki hyvät asiat itsessäni ja tekemään asioita, joista minä todella nautin ja tekemään ne hyvin.

Nainen halaa itseään

Minä aion jatkaa sinnikkäästi

Mikään ei tule pysäyttämään minua, sillä minä luotan itseeni, uskon itseeni, mikä on se syy jonka tähden minä olen oppinut sinnittelemään, olemaan antamatta periksi ja saavuttamaan tavoitteeni askel askeleelta. Peräänantamattomuus tulee pitämään minulle seuraa tämän päivän joka hetki, ja kaikessa mikä seuraa minä muistutan itseäni siitä, että olen taistelija ja välitän innostustani ja jaan iloani muille.

Tänään minä aion olla oma itseni

Tänään minä en aio piilotella, vaan minä näytän itseni sellaisena kuin olen. Minä tulen kertomaan sinulle mitä minulla on sanottavaa, minä opin sanomaan “ei” kun se on tarpeen, minä opin kommunikoimaan ja puhumaan muiden kanssa. Minä en aio sallia itseni täyttyvän negatiivisilla ajatuksilla ja joutuvan niiden valtaan.

Tänään minä aion olla oma itseni. Minä tulen olemaan urhea ja uskaltamaan unelmoida. Minä taistelen sen puolesta mistä haaveilen, minä tulen nauttimaan hetkestä ja arvostamaan sitä kuka olen, tänään minä saavutan kaiken sen minkä päätän.

“Minua saattaa houkuttaa olla virheetön nainen, jonka hiukset on kammatut ja siistit päältä ja alta. Tämän maailman säännöt vaativat hyvää ulkomuotoa: kampaa hiuksesi, laita päälle, ota pois, juokse, laihdu, syö terveellisesti, kävele suorassa, ole vakava… Ja ehkä meidän pitäisi seurata näitä ohjeita, mutta milloin minä saan käskyn olla onnellinen? Ehkä he eivät tajunneet, että näyttääkseni kauniilta minun pitää tuntea oloni kauniiksi… Niin kauniiksi yksilöksi kuin minä voin olla! “
-Quino (Mafalda)-