Logo image
Logo image

Minä en ole prinsessa

3 minuuttia
Minä en ole prinsessa
Viimeisin päivitys: 07 joulukuuta, 2017

Minä en ole prinsessa, koska mitä ihon karvoitukseen tulee, näytän talvella enemmän Chewbaccalta kuin prinsessa Leialta, enkä edes pyytele tätä anteeksi. Mitä tahansa saatatkin tästä ajatella, karvoitus suojaa kehoa – ja jos karvat ovat mustia, ne jopa sopivat tyylikkäästi yhteen kaiken kanssa!

Minä en ole prinsessa, koska herään aamulla hiukset sekaisin, kuivunutta kuolaa poskellani ja kuukautisveren tahrimissa pyjamissa. Ja minä ymmärrän tämän kaiken olevan aivan normaalia. Toisinaan minä intoudun luomaan mestariteoksia omaan tyynyliinaani, koska unohdan poistaa meikit illalla ennen kuin käyn nukkumaan.

Minä en ole prinsessa silläkään perusteella, että ainut linna jonka minä omistan, on tuolilleni kertynyt likaisten vaatteiden kasa, jotka minun pitää poistaa yksitellen voidakseni vallata tämän linnan jonain päivänä omakseni. Minä en ole mallinainen tai roolimalliainesta, en siinä mielessä miten käyttäydyn, tai sen suhteen miten huolehdin kodista, perheestä tai omista hiuksistani. Naiseksi syntyminen kun ei takaa erityisvoimia hoitaa kaikki kotityöt moitteettomasti ja ajallaan.

tyttö mutrustaa suuta

Minä olen jopa arvokkaampi kuin prinsessa

Minä en ole prinsessa tai joukkoviettelyn ase, koska minua ei voi tiivistää olemaan pelkkä seksuaalinen objekti, jonka tehtävänä on miellyttää muita. Minun elämäni ei pyöri ainoastaan rakkauden ja perheen ympärillä; minulla on työ ja monimutkaisempi elämä, kuin osaan edes itsekään selittää.

Minä en ole prinsessa, koska minä elän omaa seksuaalista elämääni vapaasti, odottelematta että unelmieni prinssi saapuu voittamaan sydämeni. Tämä seksuaalinen vapauteni valita ja sen käyttäminen ei tee minusta helppoa tai huoraa, vaan tarkoittaa että koen oman seksuaalisuuteni vailla syyllisyyttä tai muita ongelmia.

Minä en ole manipuloija, joka pakkomielteenomaisesti hankkii haluamansa käyttämällä hyväksi kehoaan ja sallimatta itsensä tai mielihalujensa tulevan kielletyksi. Miehet eivät ole niin yksinkertaisia, että ajattelisivat ainoastaan seksiä, aivan kuten minäkään en ole niin hölmö, että pyytäisin kunnioitusta ja sitten pakottaisin heidät nöyrtymään polvilleen fyysisten aseideni edessä. 

Minä en ole prinsessa, eivätkä sitä ole myöskään naiset ympärilläni. He ovat insinöörejä, tarjoilijoita, jalkapallon pelaajia ja toimittajia. He ovat pitkiä ja lyhyitä, vaaleita ja tummia, laihoja ja lihavia, vaan he eivät todellakaan ole prinsessoita. Meidän kenenkään suonissa ei virtaa sinistä verta, mutta meillä on kuukautisemme. Tämä veri on punaista ja kivuliasta ja saapuu heittelehtivien mielialojen ja iho-ongelmien siivittämänä. Ne voivat aiheuttaa meille myös melkoisen säikähdyksen jättäessään tulematta ja kun ne loppuvat lopullisesti, me koemme vaihdevuosien tuskan.

naisen säärikarvat ovat kukkia

Minä en ole prinsessa, sillä minä en kuulu kuninkaallisiin, vaan olen aito ja oikea nainen. Ja aivan kuten kaikki muut aidot naiset ympärilläni, minäkään en kaipaa ritaria loistavassa haarniskassaan huolehtimaan itsestäni, vaan minä tiedän että prinsessoja ei ole olemassa, koska myös miehet ovat normaaleja ihmisiä siinä missä minäkin.

Sinä et ole prinssi

Minä en ole prinsessa ja sinä et ole prinssi. Sinulla ei ole valkoista ratsua, eikä minulla ole kuninkaallisen näyttävää mekkoa. Ja aivan kuten sinulla ja ystävilläsi on erimielisyytenne, niin on meilläkin omamme. Tästä syystä viettelyyn ei ole olemassa täydellistä kaavaa. Sinä pidät yhdestä asiasta ja ystäväsi pitävät jostain muusta, ja näin on asian laita myös tyttöjen kesken.

Minä en ole prinsessa ja aivan kuten sinunkin kohdallasi, ei minunkaan sydämeeni ole olemassa käyttöohjetta. Viettelyyn ei ole ohjeita ja väkisin naisen viettelyn jatkaminen sen jälkeen kun hän on jo sanonut ei, on yksi häirinnän muoto. Maailmasta ei löydy niin suurta määrää herkkyyttä tai ihanuutta, että se olisi kenenkään häiritsemisen arvoista. Joko kunnioitat toista ihmistä tai voit odottaa itseäsi vastaan haettavan jopa lähestymiskieltoa.

Minä en ole prinsessa ja sinä et ole prinssi, ja tässä vaiheessa minä toivon sinun ymmärtävän minun olevan tasavertainen sinun kanssasi. Prinsessat kuuluvat satuihin, kun taas sinä ja minä kuulumme tosielämään.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.