Kestävä ystävyys muutosten maailmassa

Kestävä ystävyys muutosten maailmassa

Viimeisin päivitys: 26 syyskuuta, 2019

Kiitos, että olet pysyvyyteni muutosten maailmassa. Kiitos, että moninkertaistat onneni ja lievität kärsimystäni ystävyydelläsi kunnes se katoaa täysin. Kiitos että olet ihminen, joka jättää jäljen.

Kiitos, että säilytät saman arvon kun kaikki muu ympärillä muuttuu. Pysyttelet puolellani maailmassa, joka on täynnä mahdollisuuksia. Et salli minkään estää sinua olemasta täällä. Et koskaan menetä arvoa, vaikka aikaa kuluisi kuinka.

Ehkäpä suurimman vaikutuksen minuun on tehnyt se, että sinä ajat minua eteenpäin vuosi toisensa jälkeen. Saat minut kiittämään sinua siitä, että muistutit minua toivosta ja uusien alkujen viattomuudesta. Näit minut taistelijana ja esimerkkinä silloinkin kun minä näin vain pelkoa.

Kiitos ystävyydestäsi ja kaikesta, joka pitää meidät yhdessä välimatkasta huolimatta. Kiitos, että olet minulle numero yksi, kun kaikki saavat minut tuntemaan itseni riittämättömäksi. Kiitos, että otit pois nollan voiman, pelkojeni kuninkaan.

Kiitos, että olet inspiraationi ja rohkaisuni

Kiitos, että olet inspiraationi ja rohkaisuni jokaisella askeleellani. Jopa silloin kun teen virheitä, tiedän ettet koskaan jättäisi minua. Rakastan sitä kuinka ymmärrät, että virheeni voidaan korjata eikä niitä tarvitse pyyhkiä pois.

miehen puku on metsä

Elämämme ovat sidoksissa toisiinsa. Vaikkapa polkumme ovat samansuuntaiset nyt, ne tulevat menemään taas ristiin. Ehkä tulemme menemään läpi muutoksien ja lisäämään asioita, jotka yhdistävät meitä entisestään ja tuovat meidät taas lähemmäks toisiamme.

Kiitos että opetit minulle, että kaksi ihmistä voi olla kokonainen maailma ja yksi henkilö vain puolet itsestään, ja se jos mikä on ristiriidassa kaiken matemaattisen kanssa. Ystävyys on jotain, jonka vain ystävät voivat ymmärtää ja selittää.

Rakastan jatkuvaa tukeasi, jota edes aika ei voi muuttaa. Ystävyytemme on kuin harmoninen keskiarvo, jota fysiikka ei kykene laskemaan. Kiitos, että ymmärrät vetovoiman voiman, joka yhdisti meidät vaikeuksissa ja pysyy vakiona vaikeiden aikojen aikana.

Kestävyys pitää ystävyyden yhdessä

Kestävyys pitää ystävyyden yhdessä. Alati muuttuvassa universumissa sinun kaltaisesi tuki on korvaamatonta, eikä ole mitään estettä, joka voisi saada meidät epäilemään sidettä toisiimme. Aivan kuin pelaisimme noppaa, ja aina kun pyörähdämme, mahdollisuutemme saisivat meidät rullaamaan kaksinkertaisesti, jotta lopulta voisimme voittaa.

Kiitos että muistutit minua siitä, että vain ne jotka pitävät itseään kauempana voivat rikkoa edelliset rajansa. Opetit minulle, että riippumatta siitä vaihdammeko työpaikkaa, taloa tai kaupunkia, sidos joka yhdistää meidät tulee pysymään aina vahvana. Koska ystävyydellämme ei ole rajoja; se pysyy muuttumattomana huolimatta kaikista muuttujista, joita elämä tuo eteemme.

ystävien kupit

Mutta mikä tärkeintä, kiitos siitä että toit esiin parhaan version minusta, annoit minulle käden palasineen, jotka minun tuli rakentaa uudelleen yhteen. Olen nyt parempi, sillä sinä kuuntelit minua ja annoit kovan totuuden, jotta voisin reagoida oikein ja välttää satuttamasta itseäni uudelleen.

Ennen kaikkea olen parempi, sillä sinä olet opettanut minulle, että kun olen itsekäs ja valitsen kävellä yksin, se etäännyttää minua sinusta. Nyt ymmärrän, että omat voittoni eivät ole samanlaisia kuin ne, jotka sinä olet auttanut minua saavuttamaan. Kiitos sinun olen oppinut, että meidän on paljon arvokkaampaa kuin minun.

Muista, että ero haluamisen ja kyvykkyyden kanssa on itseesi uskominen. Muista, että on täysin normaalia epäillä. Muista, että etenkin silloin, kun et kykene uskomaan itseesi, voit luottaa että pitelen unelmiasi, jotta ne eivät kaatuisi itsekseen. Olen täällä sinua varten aivan kuten sinäkin olet ollut minua varten.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.