Älä sano minulle...

Älä sano minulle...

Viimeisin päivitys: 08 helmikuuta, 2020

Älä käske minun rauhoittua. Älä työnnä minua syvemmälle sitä seinää vasten, joka ei anna minun nähdä pidemmälle. Älä käske minua olla olematta surullinen. Älä sano minulle… Ne ovat vain tyhjiä sanoja.

Älä käske minun rauhoittua, koska juuri sitä en pysty tekemään. Älä työnnä minua syvemmälle sitä seinää vasten, joka ei anna minun nähdä pidemmälle. Älä käske minun olla olematta surullinen, koska en kykene löytämään tästä tilanteesta juuri ollenkaan iloa tai hauskuutta. En itse asiassa kykene löytämään ollenkaan jalansijaa, jossa saisin hengähtää edes hetken ajan, joten kyse ei välttämättä ole tahdosta tai voimasta. En todellakaan halua olla tällainen, en halua tuntea näin.

Älä myöskään rankaise unohduksiani, koska en halunnut jättää valoa päälle tai ovea auki, enkä halunnut antaa sitä lahjaa hänelle, joka löytäisi sen unohdettuna baarin tuolilta. Tuolla tavalla et auta minua. Tiedän, että se on ensimmäinen asia joka mieleesi ilmaantuu, mutta et tule auttamaan minua tuolla tavalla. Rangaistuksesi on naurettava, koska se lisää vain minun ahdistustani ja epävarmuuttani; Se ei tee minusta vähemmän eksynyttä – ja ei, se ei poista sitä tunnetta, jonka tunnen huolimattomuudestani kaksinkertaisena, kun se häiritsee sinua tai vahingoittaa sinua.

Älä käske minun rauhoittua, koska juuri sitä en pysty tekemään äläkä työnnä minua syvemmälle sitä seinää vasten, joka ei anna minun nähdä pidemmälle

Se, mitä sanoin sinulle samalla kun ajattelin muita asioita

Älä myöskään osoita sormellasi samaan tavoitteeseen jota haluan, koska ongelmani ei ole päämäärässäni erehtyminen. Pikemminkin en löydä sitä tietä ja sitä tapa päästä paikkaan, jota me molemmat ajattelemme.

Siksi se ahdistuneisuus, jonka käsket minun pelottaa sen pois, myllertää sisälläni. Se (), kutsukaamme sitä itsepäiseksi ja jääräpäiseksi, ruokkii itseään siitä kyvyttömyydestä, jota lisäät sanoillasi. Tunnen rehellisyyden. Pyydän, ettet suutu, jotta se ei muuttuisi liialliseksi rehellisyydeksi.

Älä sano minulle… mitä olen jo sanonut sinulle, koska sinä saat minut tuntemaan oloni vielä pienemmäksi siinä tilassa, jota en tällä hetkellä voi hallita. Joten älä pyydä minua hengittämään veden alla. Kyse on pinnalle pääsemisestä, mahdollisuudesta löytää se aukko, jonka läpi valo hiipii, ja tehdä aukosta suurempi reikä. Yhdistäkäämme voimamme sen sijaan, että istuutuisit vain paikoillesi kalibroimaan minun voimiani. 

Lisäksi, jos kuuntelet minua, voimme alkaa puhua ymmärtämisen kieltä, heittämällä pois Baabelin tornin ja rakentamalla läheisyyden tornia. No, se olisi enemmän kuin torni, se olisi silta, jonka avulla voin tuoda sinua lähemmäksi ne olosuhteet ja esteet, jotka näyttävät minusta valtavilta. Valtavia, ja sillä ei ole väliä, miten paljon objektiivinen sivustakatsoja ei olisi kykenevä näkemään muuta kuin yhden linjan, johon edes kaikkein kömpelin ei kompastuisi. Älä sano minulle… älä ole se ihminen (kömpelö).

Älä sano minulle, älä auta minua; jos et halua, jos et voi. Älä vie merkitystä pois ongelmistani päästäksesi nopeammin niiden läpi. Ymmärrän, jos sinulla on omat ongelmasi ja oma maailmasi. Tässä mielessä pyydän, ettet naamioi niiden iltapäivien kohteliaita vierailuja, joiden muistetaan alkavan epätoivosta ja päättyvän toivoon, jolloin hiljaisuus ei syki yhdessä kiireen kanssa, koska aika ei ole tärkeää. Joten, jos olet tullut tänne hiipimään varpaillasi, emme tule tekemään viiniä.

Älä sano minulle, älä kysy minulta viestillä kuinka voin. Vähemmän silloin, kun tiedät että en voi hyvin. Minä mielelläni valehtelisin sinulle, antaisin sinulle luvan siirtyä eteenpäin. Voit mennä valmistamaan ruokaa ja katselemaan suosikkisarjaasi samalla, kun järjestelet keittiötä. Voit saapua ajoissa seuraavaa tapaamistasi varten.

En aio suuttua, jos suljet aistisi tuuleen ja töiden meluun, sekoitettuna niiden lasten ja lintujen meluun, jotka leikkaavat syksyn tai venyttävät kevään ensimmäisiä iltapäiviä

Älä sano minulle… Ne ovat vain tyhjiä sanoja

Älä sano minulle mitään… Kun sinulla ei ole mitään sanottavaa. En aio suuttua, jos suljet aistisi tuuleen ja töiden meluun, sekoitettuna niiden lasten ja lintujen meluun, jotka leikkaavat syksyn tai venyttävät kevään ensimmäisiä iltapäiviä. Oikeastaan silloin, kun sanon sinulle “älä sano minulle mitään”, haluan sanoa, että jaa kanssani se mitä haluat, lentämättä sen horisontin rajan yli, joka leikkaa nykyisyyttä.

Näin, autat minua. Haluan mieluummin viettää hetken aikaa kanssasi, jossa avoin kommunikaatio mahtuu tusinaan kohtaamisia, kukin katsoen yhtä kuun kasvoista. Vastineeksi ehdotan, että me toistamme sen hetken, jolloin asetuimme maaten, katselimme taivasta ja ajattelimme, että se oli eräänlainen hyvin tummansininen viltti, johon joku roisto oli tehnyt reikiä ja joiden läpi valo kurkisteli ilkikurisella tavalla. (Kirjoittaa…) Shh, älä sano minulle, koska sinä hetkenä kerroit minulle vain vähän, itse asiassa et mitään (silloin, kun mikään ei ollut pelottavaa).

Tämä saattaa kiinnostaa sinua...
Epätäydellinen talo: tarina pohdittavaksi
Mielen Ihmeet
Lue se täällä Mielen Ihmeet
Epätäydellinen talo: tarina pohdittavaksi

Epätäydellinen talo on lyhyt tarina, joka kehottaa meitä pohtimaan kovan työn arvoa. Tarinan loppu tulee yllättämään sinut!


Kaikki lainatut lähteet tarkistettiin perusteellisesti tiimimme toimesta varmistaaksemme niiden laadun, luotettavuuden, ajantasaisuuden ja pätevyyden. Tämän artikkelin bibliografia katsottiin luotettavaksi ja akateemisesti tai tieteellisesti tarkaksi.


  • Figueras.A. Pequeñas grandes cosas , tus placebos personales. Plataforma Editorial


Mielen Ihmeet -sivuston sisältö on laadittu ainoastaan informatiivisiin ja opetustarkoituksiin. Se ei korvaa ammattilaisen diagnoosia, neuvoja tai hoitoa. Askarruttavissa asioissa on parasta kääntyä luotetun ammattilaisen puoleen.