Kiitos äiti ja isä, että olette aina vierelläni

24.4.2019

Kiitos äiti ja isä, että olette aina vierelläni, vaikka en sitä aina näekään. Kiitos, että olette tehneet siteestämme niin vahvan, että se on selviytynyt kaikista tekemistäni virheistä. Kiitos perheen luomisesta, arvojenne kylvämisestä ja kärsivällisesti niiden tuottamien hedelmien odottamisesta, jotka tänään ja joka päivä kasvavat.

Rakastan sitä, miten olette olleet vierelläni, mutta miten ette ole langenneet houkutukseen hallita jokaista askeltani kasvaessani. Silloin tällöin ohjasitte minua, ja muina aikoina annoitte neuvoja. Ja tämä antoi minulle voimaa kasvaa.

Autoitte minua punomaan todella vahvat siivet, ja teidän ansiostanne voin kurottaa todella korkealle. Rohkaisevat sananne kaikuvat edelleen päässäni. Ne saavat minut lentämään aina vain korkeammalle, mitä en olisi yksin voinut tehdä. Kuulen edelleen sananne.

kiitos äiti ja isä, että olette leikkineet kanssani

Olen kiitollinen siitä, että annoitte minulle elämän – mutta myös siitä, ettette lopettaneet vain siihen. Olen kiitollinen, ettette ole tehneet kaikkea puolestani, vaan opettaneet minut tekemään asioita itse. Joskus palkitsin teidät kiukuttelulla ja turhautumisella; olisi ollut helpompaa, jos olisitte itse tehneet kaiken. Mutta jos olisitte tehneet niin, en olisi se, joka nyt olen.

En ole unohtanut, että asetitte minut ensin. Vietitte yön hereillä kanssani kun olin sairas, ja sitten menitte töihin seuraavana päivänä. En ollut tietoinen tästä silloin. Mutta nyt olen.

Perhe rakennetaan päivä kerrallaan

Kiitos äiti ja isä, että teitte meistä oikean perheen. Perheen, joka on yhdistynyt ja vahva kaikkien vaikeuksien edessä. Kiitos äiti ja isä, että annoitte meille oikeat työkalut ja että annoitte meidän rakentaa sen, mitä meillä on tänään. Nyt me olemme kuin tiimi, kuin oikea perhe.

Olen kiitollinen siitä, että vaikka elämistämme on tullut kiireellisempiä, etsimme aina sitä mikä tekee meidät onnelliseksi, ja jatkamme aina elämämme jakamista. Kiitos, että tämä on teillä etusijalla elämässänne.

Kiitos, että annatte minulle niin paljon rakkautta, tarpeeksi että voimme rakastaa toisiamme, ja että edelleen haluamme jatkaa rakastamista. Kiitos karhunhalauksista, jotka eivät olleet liian lujia voidaksemme hengittää. Kiitos äiti ja isä, että olemme oikea perhe. Me riitelemme, mutta sovimme aina jälkeenpäin. Emme jumitu pikku eroihin; kasvamme vain vahvemmiksi.

Kiitos äiti ja isä, että olette luoneet niin vahvan ja turvallisen siteen

Kiitos, että olette opettaneet minulle niin paljon, että olette huolehtineet minusta hukuttamatta minua, pyytäneet minulta kyseenalaistamatta, että olette antaneet minun tietää että minne tahansa menenkin, voin aina palata takaisin ja että joku odottaa minua iloisesti, joku joka rakastaa minua ja jolla on aina minulle tilaa. Kiitos kaikesta: että olette opettaneet, että rakkaus ja perhe on kaiken perustaolette osoittaneet missä turvapaikkani on ja kiitos, että pidätte minulle paikkaa.

halaus

Kiitos, että olette läsnä. Kiitos, että osoitatte rakkautenne minua kohtaan, että saatte minut tuntemaan olevani rakastettu ja turvassa. Kiitos, että osoitatte olevanne läsnä, mitä ikinä tapahtuukin, mitä ikinä teenkään. Kiitos, että annatte ehdotonta rakkautta, jonka voin tuntea tänään, mutta myös nähdä. Siksi kirjoitin tämän teille.

Kiitos kaikesta mitä olette tehneet, ja mitä edelleen teette joka päivä. Kiitos, että kävelette rinnallani ja annatte minulle niin paljon. Kiitos, että rakastatte ja opetatte minua olemaan ketä nyt olen. Kiitos äiti ja isä, että muodostitte tämän perheen, joka olemme nyt. Kiitos, että olette minun rakkauteni fyysinen ilmentymä. Kiitos äiti ja isä, että olette kävelleet tämän elämän matkan kanssani.