Diagnoosini on yksinkertainen, olen menetetty tapaus

Diagnoosini on yksinkertainen, olen menetetty tapaus

Viimeisin päivitys: 18 elokuuta, 2016

Julio Cortázar kerran kirjoitti, “Minun diagnoosini on yksinkertainen, olen menetetty tapaus.”

Varmasti olet menetetty tapaus, koska tunnet syvästi ja joskus itket, tietämättä miksi. Ehkä meitä molempia kiehtoo ihmiset, jotka levittävät tunteitaan energiansa kautta.

Varmasti myös pidät ihmisistä, jotka säteilevät. Todennäköisesti haluat elää niin, että todellisuutesi on unelmiasikin parempi.

Me olemme menetettyjä tapauksia, koska joskus vihastumme ilman syytä, ja koko maailmamme romahtaa, kun asiat eivät mene haluamallamme tavalla. Olemme menetettyjä, koska emme kykene laskemaan kymmeneen, kuten asiantuntijat kehottavat, ennen kuin räjähdämme.

nainen käsi kasvoilla

Olen menetetty tapaus (ja niin olet sinäkin), koska en kykene syömään viittä ateriaa päivässä, nukkumaan kahdeksaa tuntia yössä tai koska ajattelen itseäni ennen muita. Odotan jatkuvasti, että “juuri se henkilö” viettäisi aikaa kanssani.

Olen menetetty tapaus (ja varmasti olet sinäkin), koska en aina kykene “päästämään irti ja jättämään hyvästejä” asioille, jotka ovat satuttaneet minua. Ei ole kyse siitä, että haluaisin jäädä roikkumaan asioihin tai etten pystyisi. Minä yksinkertaisesti toivon, että “ihmeitä” voisi todellakin tapahtua. Ei voi sille mitään. Olen niin järjetön, vaikka yrittäisinkin olla olematta (sinulle myös varmasti tapahtuu näin).

Olen menetetty tapaus, koska uskon todella, että ne asiat, jotka on vaikea saavuttaa, ovat kaikkein eniten sen arvoisia. Tiedän, että minun täytyy kerätä rohkeuteni, jotta pystyn liikkumaan niitä kohti.

Haluan, että kasvoillani on hymy joka aamu, mutta ymmärrän, ettei se ole aina välttämätöntä, ja että suru on myös hyvästä minulle. Kun kehoni haluaa itkeä, minun tulisi sulkeutua tai ottaa etäisyyttä hetkeksi.

En pidä siitä, että ihmiset kertovat minulle, mitä minun pitäisi tehdä, kuka minun pitäisi olla, milloin minun pitäisi olla surullinen tai miten minun pitäisi tuntea.

Olen toivoton, koska tykkään kuunnella muiden ihmisten pikku riitoja, tarkastella heidän kasvojaan ja arvioida heidän ilmeitään. Olen menetetty tapaus, koska en kestä sitä, että minulle valehdellaan, mutta ymmärrän sen, että joskus ihmiset tekevät niin.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.