Sillä ei ole merkitystä mitä minä olin. Merkitystä on sillä, mitä meistä voi tulla yhdessä

Sillä ei ole merkitystä mitä minä olin. Merkitystä on sillä, mitä meistä voi tulla yhdessä

Viimeisin päivitys: 15 kesäkuuta, 2017

Ketä kiinnostaa kuka minä olen joskus ollut, jos olet tutustunut minuun nyt, tällaisena kuin minä olen nyt? Miksi menneisyydessä tekemilläni virheillä on merkitystä, jos minä olen purkanut itseni voidakseni rakentaa itseni uudelleen? Ja nyt tämä on se, minkä sinä olet oppinut tuntemaan, enkä minä ole pyytänyt sinua arvostamaan sitä tai taputtamaan sille käsiäsi, ainoastaan nauttimaan siitä kanssani. Sillä ei ole väliä mitä minä olen joskus ollut, vain sillä on väliä mitä me voimme jonain päivänä olla yhdessä.

Meillä molemmilla on tunne, että olemme hukanneet kaikki nuo suudelmat, halaukset ja ajan jonka se vei, että löysimme toisemme. Ne ovat laimentuneet ajan myötä ja jääneet roikkumaan ilmaan, peittäen meidät viisaudella ja perspektiivillä. Mutta ne eivät enää elä meissä. Ne ovat lähteneet voidakseen auttaa muita ihmisiä heidän henkisessä kasvussaan ja kehityksessään. Nyt me jatkamme kasvamista, eteenpäin menemistä, virheiden tekemistä… Mutta erilailla, toisessa tarinassa.

Me jätämme yhden tarinan kirjoittaaksemme toisen

Meistä jokainen on omalla polullaan ilman, että hidastamme tai nopeutamme tahtia. Silti matkan varrella me tiedämme, että jos me kompuroimme, emme putoa miltään jyrkänteeltä. Ainakaan ilman, että tuo toinen henkilö yrittää sen estää. Jos emme ajattele ja käyttäydy tällä tavoin, mitä hyötyä olisi olla yhdessä?

Koska kukaan ei ole pelastanut toista, eikä hän tule sitä tekemäänkään. Mutta jaettuna meidän tuntemamme rakkaus ja intohimo antaa meille voimaa, jotta jokaisen päivän päättyminen on tavallaan pelastus, sankarillinen yhdessä tehty vedonlyönti. En tiedä uskonko romanttiseen rakkauteen. Se mistä minulle on kerrottu on se, mikä on minua satuttanut. Nyt uskon vain siihen mikä saa minut tuntemaan oloni paremmaksi.

Voisin selventää monia asioita joita olen tehnyt tai kuka minä olen joskus ollut, mutta jos minun niin ikinä tarvitsisi tehdä, en tekisi sitä. Selityksille ei ole tarvetta jos on olemassa jokin syy olla yhdessä, syy jolla on jokin merkitys. Sellainen syy, joka täyttää silmäsi odotuksilla ja sitoo sinun jokaisen ajatuksen tuota ihmistä kohtaan mysteerillä.


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.