Logo image
Logo image

Jos aiot rakastaa minua, rakasta minua kunnolla

3 minuuttia
Jos aiot rakastaa minua, rakasta minua kunnolla
Kirjoittanut Adriana Díez
Viimeisin päivitys: 21 joulukuuta, 2022

En halua “katsoa mitä tapahtuu…”, en halua pelon tulevan tielleni, en halua puolittaista rakkautta, puoliksi tehtyjä päätöksiä tai parempia puoliskoja. En halua sanoja tai järjettömiä epäilyksiä. Jos aiot rakastaa minua, tee se kunnolla. Jos haluat, anna minulle ilmaa. Jokin tavanomainen käärittynä yksinkertaiseen pakettiin on kaunista. Älä tee tyhjiä lupauksia. Se on aina liian kallista, hinnoittelit sen miten tahansa.

Rakasta minua kokonaan. Älä rakasta minua siksi, että tarvitset jotakin, vaan siksi, että kanssani oleminen on kuin kuorrute kakun päällä jo valmiiksi kokonaisessa elämässäsi. Rakasta minua kunnolla, syvästi ja vilpittömästi. Älä rakasta minua velvoitteesta, vaan mahdollisuudesta valita vapaus, sillä en koskaan tule rajoittamaan sinua.
Rakasta minua kunnolla.

Rakasta minua kunnolla

Tuo on rakkautta. Se ei ole sitä, että katsoo mitä tapahtuu. Se on heittäytymistä kokemukseen, rohkeiden päätösten tekemistä. Se on panostamista tehtyyn valintaan, riskin ottamista. Joskus voitat ja joskus häviät. Rakkaudessa yksi asia on varma: jos et ota riskiä, häviät aina.

Jos haluat rakastaa minua, kerron sinulle jo valmiiksi, että se ei tule aina olemaan pelkkää aurinkoa ja perhosia vatsassa. Ehkä jo tiedät sen, mutta siinä tulee olemaan muutakin kuin hymyjä ja kävelyä käsi kädessä. Tulee hetkiä, jolloin meidän on tartuttava toisiimme tiukasti ja pidettävä kiinni. Tulee hetkiä, jolloin meidän on annettava toiselle tilaa miettiä, ja aikoja, jolloin tarvitsemme toistemme tukea.

Joskus meidän täytyy kannatella toisiamme, ja vaikka tiedän etten aina ansaitse sitä, arvostan kun olet luonani pitämässä minusta huolta. Itse asiassa arvostan sitä eniten silloin, kun ansaitsen sitä vähiten. Sinun täytyy nostaa minut ylös ja rohkaista jatkamaan eteenpäin. Jos olet samaa mieltä, allekirjoitan sopimuksen heti, jotta järjestely on vastavuoroista. Aina kun tarvitset minua, olen tukenasi. Jos rakastat minua kunnolla, et tule katumaan sitä.

Some figure

Jos teemme tämän päätöksen, hyväksymme kaikki seuraukset

Jos olet päättänyt rakastaa minua, heittäydytään siihen kaikkine odotuksinemme ja unelminemme. Käsittelemme pettymykset sitten kun niitä tulee. Otetaan selvää, millaiset uudet seikkailut meitä odottavat, ja ostetaan paljon mustetta, jotta voimme kirjoittaa tarinamme; sellaisen tarinan, jota ei koskaan kyllästy kuuntelemaan. Kirjoitamme myös peloistamme ja voittamistamme vaikeuksista.

Jos aiot rakastaa minua, pyydän että todella rakastat minua. Älä vain sano rakastavasi, vaan näytä se minulle. En halua tyhjiä sanoja ilman tekoja, jotka osoittaisivat ne todeksi. Tuollaiset sanat eivät pidä. Haluan tuntea olevani rakastettu joka päivä, haluan tuntea että vierelläni on joku johon voin luottaa. Haluan tuntea että meillä on sama tarkoitus. Haluan tuntea, että vaikka et ole fyysisesti läsnä, olet silti kanssani.

Jos olet päättänyt ottaa käteni ja aloittaa elämän kanssani, pidä siitä tiukasti kiinni töyssyissä ja painaudu minuun mutkissa…

Jos rakastat minua, minä rakastan sinua

Minun on annettava jotakin ennen ja jälkeen sen, kun olen pyytänyt sinulta jotakin. Jos aiot rakastaa minua, lupaan antaa sinulle vastarakkautta. Lupaan olla kanssasi ja tukenasi. Lupaan olla valtaamatta tilaasi, mutta olla lähellä. Lupaan tehdä elämästä jännittävää, jotta et tylsisty, ja antaa sinulle rauhaa, kun sitä tarvitset. Lupaan antaa sinulle ilmaa, kun sinun tarvitsee hengittää.

Lupaan täyttää sinut, kun sinulta puuttuu jotakin, ja lähteä kun olet täysi. Teen töitä joka päivä pitääkseni taian hengissä. Edistän rauhaa sen sijaan, että yrittäisin olla oikeassa. Osaan kommunikoida loogisesti, ei impulsiivisesti. Olen sinulle turvallinen halaus ja rauhallinen hymy.

Some figure

Tämä sopimus tarvitsee meidän molempien allekirjoituksen. Minun on viimeisellä rivillä. Jos olet samaa mieltä, voimme kirjoittaa ehdot yhdessä. Ensimmäinen sivu on täynnä lupauksia, toinen täynnä pyyntöjä. Ehdotan, että kirjoitamme kolmannen sivun yhdessä.

Jos aiot rakastaa minua, se johtuu siitä että olen osoittanut voivani tehdä tämän ja että myös sinä haluat tehdä sen. Jos aiot rakastaa minua, vahva yhteytemme tulee tekemään matkasta uskomattoman. Jos aiot rakastaa minua, teen sen mitä tarvitsee, jotta haluaisit rakastaa minua. Jos aiomme rakastaa toisiamme, aletaan kirjoittaa. Yhdessä.

Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.