Kiitos siitä, että olet kuka olet

Kiitos siitä, että olet kuka olet

Viimeisin päivitys: 05 toukokuuta, 2016

Kiitos että jäit, että et lähtenyt, että rikoit kaikkia sääntöjä, että et välittänyt ennakkoluuloista, että et sortunut odotuksiin, että et etsinyt tekosyitä, että et tuottanut surua…

Kiitos siitä, että olet kuka olet ja olet ottanut sen paikan jonka ansaitset. Kiitos koska minä tiedän, että ei ole aina helppoa sopia siihen rooliin.

Kiitos sinun minä olen ymmärtänyt, että rakkaus ei koskaan pääty, ei ole koskaan neuvoteltavissa tai ehdollista. Sinä olet opettanut minulle, että meidän tehtävämme on pysyä siellä missä päätämme olla…

Kiitos äiti

Olen parempi ihminen sinun tapaamisesi jäljiltä

Sinut tavattuani minä olen parempi ihminen, kokonaisempi, onnellisempi, useammin varustettu toivein ja harvemmin peloin. Minusta on mukavaa, että on olemassa joku joka tuntee minun haamuni, pelkoni ja demonini. Minä pidän siitä, että sinä tiedät minusta kaiken ja siltikään sinä et epäröi silloin, kun koittaa hetki olla rinnallani. Minä pidän siitä, että sinä rakastat minua jopa silloin kun minä en sitä ansaitse. Minä pidän siitä, että sinä saat minut ymmärtämään virheiden olevan osa meidän olosuhteitamme.

Minä tykkään liikkua eteenpäin sinun rinnallasi, käsi kädessä sinun kanssasi, ja ymmärtää että elämä ei ole niin synkkää kuin haamut haluavat minun uskovan. Minä tykkään keräillä syitä olla parempi ihminen, tietäen että sinä ja minä olemme kaksi mahtavaa hiekanmurua, ja se on tarpeeksi muuttamaan koko maailman.

Tytön hiuksen ovat meri

Kiito että estät haaksirikkoni

Kiitos että olet estänyt minua hukkumasta suruun, vastahakoisuuteen ja katumukseen. Kiitos että olet antanut minulle syitä jatkaa eteenpäin, avaamaan silmäni ja auttamaan minua ymmärtämään, että joka ikinen meistä on kokonainen maailma joka odottaa tutkimista.

Kiitos että olet antanut anteeksi minun hitauteni, että olet purjehtinut minun rinnallani, että olet opastanut minua takaisin rantaan, että olet kehottanut minua uimaan uhrauksen, työn ja haasteen virtauksissa. Sinun luottamuksesi minuun on saanut minut unelmoimaan, kiitos että olet uskonut minun olevan kykeneväinen kävelemään sellaisia polkuja joita en ollut koskaan edes kuvitellut villeimmissä mielikuvissanikaan.

Kiitos että olet kertonut minulle ilman sanoja, että on olemassa siteitä joita ei voi katkaista, että ei kaikessa ole kyse käyttämisestä ja hylkäämisestä, että ei tarvitse erottua joukosta loistaakseen, että me olemme kaikki unohtumattomia ja että jotkin halaukset voivat liimata kaikki minämme särkyneet sirpaleet takaisin kasaan.

Kiitos että olet ollut tämän siteen toinen osa, että olet venyttänyt kätesi, että et ole hylännyt meidän sidettämme, että olet antanut ajan kulua ja et ole rankaissut välimatkaa.

Kiitos että olet tunnistanut minun sisälläni tuskan hymyt, että olet tiennyt milloin minä en ole kunnossa, että olet ymmärtänyt minua, että olet tarjonnut minulle lämpöä, antanut minulle sinun happeasi, että olet herättänyt minut uudelleen eloon, et hukuttanut minua tai vaatinut asioita minulta, etkä myrkyttänyt minua.

Nainen haukkaa palan kuuta

Merkittävien suhteiden tärkeys

On joitakin ihmisiä, joista yksinkertaisesti tulee meidän lempinurkkiamme, niitä paikkoja meille joihin nautimme aina palata. Heidän kanssaan me koemme hetkiä täynnä rakkautta, ymmärrystä ja luottamusta.

Tällä tarkoitamme, että joistakin ihmisistä tulee meille psykologista ilmaa, koska he sallivat meidän hengittää ja täyttävät keuhkomme kaikenlaisilla aidoilla asioilla. Nämä suhteet auttavat meitä jatkamaan, löytämään oman polkumme ja ymmärtämään paremmin tätä kallisarvoista matkaa.

Me olemme onnekkaita kun meitä ruokkii pysyvyys, itsensä rakastaminen ja yhteiset mielenkiinnon kohteet. Kaikki on helpompaa kun sinulla on seuraa, kun tiedät että kulman takana joku odottaa sinua, kun tiedät että sinua rakastetaan ja että ansaitset tuon rakkauden.

Koska tärkeät suhteet ovat niitä, joissa löytyy aina täydellisiä sanoja hetkeen kuin hetkeen. Ne huomioivat kuinka monta suudelmaa me olemme jääneet paitsi, tietävät vastavuoroisuuden ja kiitollisuuden arvon. Ne jättävät tilaa meidän ominaiselle ydinmehullemme, osoittavat meille missä pohjoisemme sijaitsee, tuoksuvat ja maistuvat kodilta…


Tämä teksti on tarkoitettu vain tiedoksi eikä se korvaa ammattilaisen konsultaatiota. Jos sinulla on kysyttävää, konsultoi asiantuntijaasi.